Mythic Maiden

Mythic Maiden nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Net Entertainment heeft met de Mythic Maiden online gokkast een leuke gokkast op de markt gebracht. Je kunt er tot maar liefst 600.000 munten winnen en er zijn volop kansen om er een leuke tijd te hebben. Met een uitkeringspercentage van 96,6 procent is het ook een gokkast welke je een eerlijke kans op winst geeft. Er zijn een vijftal rollen en je kunt er tot 30 winlijnen activeren. Natuurlijk zijn er free spins, scatter symbolen en ook joker symbolen. Het is ook leuk om het bonus spel te kunnen spelen bij deze online video slot machine. Het biedt tal van extra kansen om een leuke prijs te winnen.

Het joker symbolen!

Het joker symbool werkt hetzelfde als een wild symbool. Het zal ieder andere online casino symbool vervangen en zorgen voor snelle winlijnen. Je krijgt ook nog eens je winst met een factor 3 uitbetaald wanneer je een winnende combinatie krijgt met een joker symbool.

Inzetten, spelen en winnen!

Je kunt 30 cent tot 150 euro per ronde inzetten. Hiermee kun je natuurlijk echte prijzen mee winnen. Echt verliezen betekent ook dat je echt geld kunt winnen. Het mes snijdt aan twee kanten. Natuurlijk hopen we voor jou, dat je meer wint dan verliest!

Aloha! Cluster Pays
Muse
Relic Raiders
Robin Hood
Thunderfist
Wonky Wabbits