Super 80s

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Super 80s gokkast of super eighties gokkast is door Net Entertainment gemaakt. Het is een gokkast welke je terug brengt naar de jaren tachtig. Het is een heerlijke gokkast met mooie muziek. Daarnaast zijn er 5 rollen en 40 winlijnen. Er is een uitkeringspercentage van 96,5 procent bij deze online gokkast. Natuurlijk mogen we de scatter symbolen niet vergeten en zijn er de free spins en wild casinosymbolen om het spel nog leuker en boeiender te maken. Eigenlijk kunnen deze niet ontbreken bij een online video slot machine van Net Entertainment.

De wild 80s!

Het wild symbool is het wild 80s symbool. Het vervangt ieder andere symbool. Alleen het scatter symbool wordt niet vervangen bij deze online gokkast door het wild symbool. De kansen om een mooie prijs te winnen zijn hierdoor nog beter geworden.

Free spins!

Natuurlijk krijg je bij drie of meer scatter symbolen ook bij deze gokkast free spins. Je krijgt bij drie scatter symbolen vijf gratis spins. De winsten worden ook nog eens verdubbeld tijdens deze ronden. Hierdoor is het een heerlijke online gokkast. Je kunt al starten vanaf 40 cent per ronde en het verhogen tot maximaal 100 euro. Natuurlijk win je dan hogere prijzen dan bij de 40 cent. Het is echter slim om rustig te beginnen.

 

Aloha! Cluster Pays
Demolition Squad
Devil’s Delight
Scarface
Trolls
Wild Rockets