Crusade of Fortune

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De gokkast Crusade of Fortune, welke door Net Entertainment is gemaakt brengt je naar een wereld vol met vreemde wezens. Het is een reis naar een magische wereld. De animaties zijn zeer mooi en de geluidseffecten zijn zeer goed te noemen. Het bonus spel biedt je volop kansen op hoge winsten. Met een uitkeringspercentage van 95,9 procent kun je het zeker een eerlijke gokkast noemen. Helemaal in vergelijking met gokkasten in een normaal stenen casino. De gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Er is ook een bonus spel, naast de scatters, free spins en wild symbolen.

Het wild symbool

Het wild symbool vervangt ieder andere online symbool om een winnende lijn te maken. Alleen de scatter symbolen en de bonus symbolen worden niet vervangen.

De scatter symbolen en de free spins

Wanneer je drie of meer scatter symbolen op der ollen ziet dan starten de free spins. Tijdens de free spins krijg je jouw winsten met een factor van 3 vermenigvuldigd.

Het bonus spel

Het bonus spel start wanneer je drie of meer bonus symbolen op de rollen krijgt (en op de actieve winlijn). Natuurlijk zijn de prijzen in het bonus spel zeer goed te noemen! Eigenlijk mag je dit niet missen.

Drive
Evolution
Fruit Case
Jack & the Beanstalk
Simsalabim
Spellcast