Space Wars

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Deze Net Entertainment online video slot machine Space Wars is erg mooi gemaakt. Het is een online gokkast welke zich afspeelt in een interstellaire ruimte oorlog tussen vijf buitenaardse beschavingen in de uiterste hoeken van ons universum. De gokkast kent een uitbetalingspercentage van 96,8 procent. De video slot machine heeft 4 rijen en 5 rollen met 40 winlijnen. Het zijn trouwens vaste winlijnen. Je hoeft hierdoor niet na te denken hoeveel winlijnen je wilt gaan activeren.

De stacked wilds!

In deze online Space Wars slot machine kent verschillende stacked symbolen. ze worden boven op elkaar gestapeld en zorgen ervoor dat je volop winstkansen krijgt met de verschillende symbolen.

De wild symbolen

De wild symbolen tref je natuurlijk ook aan bij deze online gokkast. Het zijn symbolen om ieder andere online casino symbool te vervangen op de Space Wars slot machine. Het maakt het winnen van een prijs nog gemakkelijker bij deze online video slot machine.

Gewoon beginnen

Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze goede gokkast. Je kunt gratis spelen met het oefengeld. Hierna kun je jouw eigen geld gaan inzetten om te zien of je een mooie prijs kunt winnen bij deze online video slot machine.

Aloha! Cluster Pays
Egyptian Heroes
Evolution
Flowers
Silent Run
Wild Witches