Thief

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Thief gokkast is erg mooi gemaakt. Het is een gokkast van Net Entertainment, waar men in de toekomst een grote kraak gaat doen. De kraak van de eeuw wordt het ook wel genoemd. Je voelt de adrenaline wanneer je dit spel speelt. De gokkast is erg mooi gemaakt en er zijn volop fraaie 3D animaties. De gokkat kent een uitbetaalpercentage van 96,7 procent. Er zijn 25 winlijnen, 3 rijen en 5 losse rollen. He is een zeer mooie online gokkast. We weten zeker, dat ook jij hier van zal genieten. Natuurlijk zijn er ook scatter symbolen, free spins en wild symbolen.

De expanding wilds

Alle symbolen, behalve de scatter symbolen, kunnen vervangen worden om een winnende lijn te krijgen. De expanding wilds komen op de tweede, de derde en de vierde rol voor tijdens het hoofdspel. Ook bij de freespin en de adrenaline freespin modi zie je deze expanding wilds. Ze nemen in een keer de hele kolom over! Heerlijk om te zien!

De freespins scatters

Wanneer je drie scatter symbolen ziet dan krijg je tien free spins cadeau. Hiermee maak je nog meer kans om een mooie prijs te winnen. Er zijn ook adrenaline freespin scatters welke op de rollen drie, vier en vijf komen. Ook dan krijg je 10 free spins.

Aloha! Cluster Pays
Elements
Reel Steal
Simsalabim
Thief
Thunderfist
€250 + 0 FS