Ghost Pirates

Ghost Pirates nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Net Entertainment heeft zich met de Ghost Pirates gokkast weer weten te overtreffen. HEt is een heerlijke gokkast vol met free spins, wild joker symbolen en scatters! Het is een gokkast met maar liefst 243 manieren om een prijs te winnen. De vijf rollen met daarop zichtbaar iedere keer 3 symbolen zijn de basis hiervan. Wanneer je weet dat er een uitkeringspercentage van 96,8 procent is, is het een no brainer om een keer een kijkje te nemen bij deze gokkast. Natuurlijk kun je gratis beginnen.

De symbolen bij de Ghost Pirates online gokautomaat

De wild symbolen of wildjoker symbolen bij deze online video slot machine maken het mogelijk om mooie prijzen te winnen. Ieder andere symbool wordt simpelweg vervangen om je de kans te geven om een leuke prijs te incasseren.
Natuurijk zijn er ook scatter symbolen welke bij een serie van drie de free spinsactiveren. De free spins laten je mooie prijzen winnen in combinatie met de multiplier. Heerlijk!

Prijzen winnen!

Je kunt 25 cent tot 62,50 euro per ronde inzetten bij deze online video slot machine. Het maakt het mogelijk om de meest mooie prijzen te winnen bij deze online gokkast. Het is een online video slot machine welke je in vele internet casino’s aantreft.

Boom Brothers
Excalibur
Jack Hammer
Lost Island
Secret of the Stones
Trolls
€250 + 0 FS