Champion of the Track

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Champion of the Track van Net Entertainment is erg mooie gemaakt. Het thema zijn de paardenraces. Het thema is erg mooi verwerkt in deze online gokkast. Wanneer je je het scherm bekijtk dan zie je de vorm van een racebaan. Natuurlijk tref je volop jockeys, prijzen, hoefijzers en paarden aan op de rollen. De gokkast heeft 5 rollen met 3 rijen en je kunt tot 30 winlijnen gebruiken bij dit spel. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 96,5 procent. In combinatie met de free spns, bonusspellen en wild symbolen maakt dit tot een zeer aatnrekkelijke gokkast.

De bonus spellen!

Je ziet aan de buitenkant van de rollen een carrierepad lopen. Je kunt bij iedere stap wat verder komen om te starten met de bonus spellen. Als je een gouden beker op de rollen ziet dan krijg je volop kansen om zeer mooie prijzen te winnen. Je krijgt de meest mooie verrasssingsbedragen uitgekeerd.

Drie of meer bonus symbolen activeren ook het bonus spel. Vier jockeys verschijnen in het scherm en starten een race. Je kunt mooie prijzen winnen als je paard als eerste eindigt. Geweldig!

Wacht niet langer en ontdek zelf ook deze online video slot machine van Net Entertainment: Champion of the Track.

Aliens
Evolution
Jack Hammer
Piggy Riches
South Park
Thunderfist