Lights

Lights nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Lights gokkast is een mooie gokkast welke door Net Entertainment is gemaakt. Het is een online gokkast welke zich afspeelt in het Verre Oosten waar de vuurvliegjes volop voorkomen . Het is een mooie gokkast met symbool vervangende wilds en ook volop free spins. Het uitkeringspercentage bij deze online gokkast is 96,1 procent. Er zijn vijf rollen en drie rijen met daarop negen vaste winlijnen. Het is een zeer mooi gemaakte online gokkast welke volop kansen biedt om een leuke tijd te hebben. Graag vertellen we je meer over deze gokkast.

De floating wilds

Een van de mooie elementen tijdens zowel de free spins als bij het hoofdspel zijn de vuurvliegjes. Ze komen in schermen over het beeld heen en plaatsen dan willekeurig floating wilds op de rollen. De floating wilds vervangen ieder andere symbool, behalve de scatter symbolen. Hiermee kun je dus nog sneller een winnende lijn krijgen. Tijdens het hoofdspel kun je op de tweede en de vierde rol de vuurvliegjes zien, die een floating wild plaatsen.

Scatters en free spins

Ook deze online gokkast van Net Entertainment kent natuurlijk ook scatter symbolen en volop free spins. Je kunt 10 tot 30 free spins krijgen. Vanaf 9 cent is het al mogelijk om een ronde te spelen.

Geisha Wonders
Ghost Pirates
Lights
Pacific Attack
Reel Steal
Robin Hood