Jack & the Beanstalk

Jack & the Beanstalk nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Jack and the Beanstalk online video slot machine is erg mooi gemaakt en heeft verschillende 3D elementen. Natuurlijk is de basis van deze online gokkast is natuurlijk gebaseerd op het bekende sprookje van Jack en de bonenstaak. Je kunt volop genieten bij deze online gokkast en tot maar liefst 600.000 munten winnen. Er zijn 3 rijen, 5 rollen en 20 winlijnen bij deze online video slot machine. Het uitbetaalpercentage is 96,3 procent en daarmee is het een uitstekende automaat.

Scatters, free spins en walking wilds

Het is heerlijk om drie scatter symbolen op de rollen te zien. Je krijgt dan namelijk 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins kun je mooie prijzen winnen. Het is ook mogelijk dat de walking wilds actief worden na de free spins. Wanneer er wild symbolen op de rollen komen dan krijg je automatisch ook een re spin. Bij iedere respin gaat het wild symbool een lijn naar rechts tot het wild symbool wegvalt. Het is de walking wild functie. Een functie waar je volop van zult genieten bij de Jack and the Beanstalk gokkast.

Inzetten, spelen en winnen

Je kunt al een ronde spelen vanaf 20 cent per ronde. Het is een zeer toegankelijke gokkast. Wil je meer inzetten dan kan dat natuurlijk ook.

Cosmic Fortune
Hall of Gods
Jack Hammer
Lost Island
Wild Witches
Wish Master