Crime Scene

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Crime Scene videoslot machine is een online gokkast welke door Net Entertainment is gemaakt. De gokkast speelt zich af op een crime scene met volop detectives in het spel. Er is een mooi bonus spel en je kunt tussen alle zaken door mooie prijzen winnen. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,7 procent. De videoslot machine heeft 15 winlijnen, 5 rollen en 3 rijen. Er is een sticky wild en ook een mooi bonus spel bij deze online gokkast.

De sticky wilds!

Het is heerlijk om de sticky wilds op de rollen te zien. Deze wild blijft 5 ronden op de rollen plakken. Je kunt ondertussen je muntwaarde en inzetniveau aanpassen,maar het zal dan niet werken voor deze ronden. Wel zo eerlijk natuurlijk. Je winsten tijdens de sticky wilds ronden worden trouwens met een factor van drie vermenigvuldigd. Lekker!

Het bonusspel

Wanneer je drie of meer bonus symbolen op de rollen ziet zal het bonus spel starten. De drie bonus symbolen dienen van links naar rechts te lopen op een actieve winlijn. Je kunt in het bonus spel de verschillende zaken aanklikken. Ze vertegenwoordigen verborgen bedragen. Het is allemaal erg mooi gemaakt met vingerafdrukken en kansen op hoge winsten. Veel succes.

Attraction
Devil’s Delight
Geisha Wonders
Lost Island
Piggy Riches
Starburst