Secret of the Stones

Secret of the Stones nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Secret of the Stones online gokkast is een mooie video slot machine welke zich afspeelt in de eeuwenoude Keltische cultuur van de magische druiden en de Heilige stenen. Je kunt er mooie winsten maken en volop genieten van de verschillende spelopties. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 96,7 procent. Er zijn 5 rollen met 3 rijen bij deze gokkast. De gokkast telt 25 winlijnen. Er zijn natuurlijk ook bij deze Net Entertainment online gokkast wild symbolen, scatters en free spins.

Free spins!

Je kunt tijdens het hoofdspel en ook bij de free spins modus de wild symbolen aantreffen. Ze vervangen ieder andere symbool en zorgen ervoor dat je hierdoor sneller mooie prijzen kunt winnen. De free spins worden actief wanneer er drie of meer scatter symbolen op de rollen staan. Er worden dan tien free spins opgestart. Ook is er een free spins bonus collector. Wanneer deze acteif is verschijnen er 20 stenen waaruit je er 3 tot 5 kunt kiezen.

Inzetten, spelen en winnen!

Je kunt 1 cent tot 125 euro per ronde inzetten. Wanneer je dit doet is het mogelijk om echt geld te winnen. Bij 1 cent natuurlijk weinig en bij 125 euro hoge prijzen. Begin gewoon is ons motto!

Demolition Squad
Devil’s Delight
Mega Fortune
Reel Rush
Simsalabim
Wild Witches