Attraction

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Deze online gokkast is gemaakt door Net Entertainment en biedt volop mogelijkheden om een prijs te winnen. De gokkat heeft een uitbetaalpercentage van 96,7 procent en volop wild symbolen. Ook zijn er volop respins en is het mogelijk om op de 5 rollen en 3 rijen met de 10 winlijnen mooie prijzen te winnen. De gokkast is gebouwd rondom het thema van elektriciteit en magneten.

De wild symbolen bij de Attraction gokkast!

Wanneer er drie opeenvolgende gelijke symoblen op een winlijne zijn of een daarvan is een wild dan krijg je een winnende lijn en val je dus in de prijzen. De vervangende wild symbolen komen tevoorschijn op de rollen twee, drie en vier. Het is mooi om te zien hoe je zo een leuke prijs wint.

Volop kansen op winst!

Het is een heerlijke online gokkast welke je in eigenlijk ieder online casino aantreft. Natuurlijk kun je er gratis starten. Echter door de mogelijkheid om je eigen inzet te bepalen is het ook een idee om met weinig geld te starten en om dan je inzet per ronde langzaam te verhogen. Je hebt dan direct vanaf het begin de kans op een mooie prijs bij de Attraction online video slot machine.

Aliens
Excalibur
Frankenstein
Lucky Angler
Starburst
Wild Witches