Beach

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Net Entertainment heeft met de Beach gokkast weer een zeer mooie gokkast gemaakt. Het is een gokkast welke zich op het strand en bij de zee afspeelt. Je ziet octopussen (een van de wild symbolen) en ook free wave scatter symbolen (voor de free spins). Het is een heerlijke online gokkast welke bijzonder mooi is gemaakt. Je kunt er zeker mooie prijzen winnen. Het uitbetaalpercentage is maar liefst 96,8 procent. De 20 winlijnen zorgen hierdoor voor volop kansen op een prijs op de 5 rollen en 3 rijen.

De octopus wild!

Dit symbool moet je in de gaten houden! Het is een speciaal wild symbool. Het zorgt net als ieder andere wild symbool voor een winnende combinatie op de rollen. Hij is alleen op de derde rol aan te treffen en zal ook de rollen twee en vier veranderen in een wild symbool. Het is dus een expanding wild naar de naastgelegen rollen.

Je inzet!

Je kunt al starten vanaf 1 cent per winlijn per rol. Hiermee zet je bij de 20 winlijnen dus op het laagste niveau 20 eurocent in. Je kunt echter ook 200 euro per ronde inzetten om zo kans te maken op de meest mooie prijzen bij de Beach gokkast.

Arabian Nights
Dead or Alive
Fruit Shop
Geisha Wonders
South Park Reel Chaos
Spellcast