Alien Robots

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Net entertainment heeft met de Alien Robots gokkast zichzelf weer weten te overtreffen. Het is een mooie online gokkast met goede kansen om een mooie prijs te winnen. Wanneer je weet, dat het uitbetaalpercentage 96,6 procent is, weet je dat je een goede en eerlijke kans hebt om een mooie prijs te winnen. De gokkast kent 30 winlijnen, 3 rijen en heeft 15 rollen. Hiermee zijn er maar liefst 243 verschillende manieren om een prijs te winnen. De Alien Robots gokkast kent free spins, scatters, wild joker symbolen en ook sticky wild symbolen. Hiermee ontstaat er een zeer leuke en mooie gokkast.

De Alien Robots online gokkast

Door de vele verschillende manieren om een prijs te winnen krijg je direct volop mogelijkheden om in de juiste mindset te komen. Winnen is altijd leuk! Het is ook mogelijk om free spins te krijgen. Je krijgt deze wanneer er 3 scatters zijn (10 free spins), 4 scatters (20 free spins) of 5 scatter symbolen (50 free spins). Het is heerlijk om naar deze ronden te gaan om zo extra gratis te krijgen om een mooie prijs te winnen.

De wild symbolen!

Natuurlijk is het ook fijn om een wild symbool op de rollen te zien. Het is dan mogelijk om veel sneller een winnende combinatie te krijgen, omdat het wild symbool ieder andere symbool aanneemt om een winnende rij te krijgen. De wilds worden ook nog eens sticky om de kansen op een prijs hoger te maken.

Aliens
Demolition Squad
Geisha Wonders
Hall of Gods
Wild Witches
Zombies