Boom Brothers

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Deze online gokkast van Net Entertainment is erg mooie gemaakt. Het start allemaal met een mooie 3D animatie. Ook is er een sterk bonusspel bij de Boom Brothers gokkast waar je volop van kunt genieten. Helemaal natuurlijk wanneer je een mooie prijs wint. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,4 procent. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en heeft ook nog eens 20 winlijnen. Hiermee is er een sterke basis om mooie prijzen te winnen bij deze gokkast. De free spins, wild symoblen en de railtrack functie plus het bonus spel maken deze gokkast helemaal af.

De Boom Brothers gokkast railtrack symbolen

Deze Railtrack symbolen geven je kans op leuke winsten. Wanneer er drie railtrack gokkastsymbolen op de lijnen komen op de eerste drie rollen dan start de railtrack functie. Wanneer je het traject afmaakt dan krijg je maar liefst 4 keer de inzet uitbetaald en start het bonusspel. Mis je een stuk dan krijg je 3 keer je inzet. Mis je twee stukken dan krijg je twee keer je inzet uitbetaald en ga je niet naar het bonus spel.

Het bonus spel!

Bij het bonus spel zie je drie dwergen in een mijnwagentje. Je kunt kiezen welke de race gaat winnen en krijgt dan een mooie prijs uitbetaald wanneer je wint.

Aloha! Cluster Pays
Jack Hammer
Mythic Maiden
Relic Raiders
Robin Hood
Space Wars
€250 + 0 FS