Reel Rush

Reel Rush nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Een van de meer klassieker online gokkasten van Net Entertainment is de Reel Rush online gokkast. Het is trouwens geen ouderwetse gokkast. De online video gokkast kent maar liefst 3125 verschillende manieren om een prijs te winnen. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 97 procent en biedt daarmee volop eerlijke kansen om een prijs te winnen. De gokkast kent vijf rijen en vijf verschillende rollen. Natuurlijk zijn er ook wild symbolen en free spins. Daarnaast zijn er nog respins. Het is een aantrekkelijke online gokkast waar je mooie prijzen kunt winnen. We weten zeker, dat ook jij van deze gokkast zult genieten. Wist je trouwens dat je hem eerst kunt uittesten met het oefengeld wat je krijgt?

De Reel Rush re spins

Deze gokkast is mooi gemaakt en kent verschillende symbolen om een mooie prijs mee te winnen. De rollen zijn op een unieke manier samengesteld en bieden daardoor extra manieren en dus kansen om een prijs te winnen. Het is heerlijk om te zien. Wanneer je dan ook nog eens gebruik kunt maken van een re spin functie nemen de kansen helemaal toe om een leuke prijs te winnen.

Inzetten, spelen en winnen

Bij deze gokkast kun je 50 cent per ronde inzetten tot 100 euro. De gokkast biedt hiermee volop mogelijkheden om een echte prijs te winnen.

Aliens
Fruit Case
Jimi Hendrix
Muse
Scarface
Wild Rockets