Simsalabim

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Simsalabim slot machine van Net Entertainment is erg mooi gemaakt en biedt je volop kansen om een mooie prijs te winnen. Zo kun je maar liefst 225.000 munten winnen. De gokkast is tevens uitgerust met een uitbetalingspercentage van 97,5 procent. Hiermee heb je dus een meer dan eerlijke kans om een prijs te winnen. De gokkast heeft 5 rollen en er zijn 25 winlijnen welke je stuk voor stuk kunt activeren. Natuurlijk zijn er scatters en wild symbolen en is er ook een bonusspel. De gokkast is netjes afgewerkt en wordt door vele online casino spelers graag bezocht. Niet vreemd natuurlijk met zo’n hoog uitbetalingspercentage.

Het bonus spel

In het bonus spel zie je meerdere hoeden op de tafels staan. Je moet bij deze ronde konijnen uit deze hoeden toveren. Wanneer je een konijn uit een hoed tovert krijg je een bonus bedrag. Een leg hoed betekent, dat het bonus spel is afgelopen.

Ook zijn er wild symbolen om nog sneller een winnende combinatie op de rollen te krijgen. Het is heerlijk en ook mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ontdek de juiste combinaties om zo de mooiste prijzen te kunnen winnen. Je kunt vanaf 25 cent tot 250 euro per ronde inzetten.

Demolition Squad
Diamond Dogs
Elements
Funky 70s
Icy Wonders
Wonky Wabbits