Big Bang

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Big Bang gokkast is een gokkast welke ons terugbrengt naar zo’n 14 miljard jaren geleden. Het is de tijd toen de oerknal het universum veranderde. Misschien krijg jij bij deze gokkast ook te maken met een knal en win je een mooie prijs? De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96 procent. De gokkast heeft 3 rijen en 5 rollen en daarnaast ook 25 vaste winlijnen. Met de wilds en de progressieve multiplier meter is het een zeer aantrekkelijke gokkast.

De Big Bang gokkast

De progressieve multiplier meter is iets unieks voor deze gokkast. Het is een meter welke bij winst met een niveau zal oplopen en bij de volgende ronde een factor twee zal gebruiken om de winst te verdubbelen. Vervolgens gaat het naar een factor vier, dan acht, zestien en zelfs tweeendertig! Het is goed om te weten, dat je jouw inzetten niet ondertussen moet aanpassen, omdat de multiplier dan weer naar het begin terugzakt.

Inzetten en winnen!

De gokkast heeft meerdere inzetniveaus. Ook kun je jouw eigen inzet bepalen. Het is mogelijk om een inzet van 1 cent tot 50 cent te gebruiken. Hiermee kun je 25 cent tot 50 euro per ronde inzetten. Vervolgens kun je de meest mooie prijzen winnen.

Attraction
Big Bang
Egyptian Heroes
Jack Hammer
Lights
Voodoo Vibes