Fruit Shop

Fruit Shop nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Fruit Shop gokkast is een gokkast welke je volop kansen biedt. Je kunt tot maar liest 80.000 munten winnen bij deze gokkast. Het is een klassieke video slot machine met volop fruit symbolen. Je ziet een leuke gokkast vol met fruit in een nieuw jasje. Het uitbetaalpercentage is 96,7 procent. De gokkast kent 3 rijen, 5 rollen en 15 winlijnen. Het zijn trouwens vaste winlijnen. De joker symbolen en free spins ronden maken deze gokkast nog leuker.

De jokers bij de Fruit Shop gokkast!

De joker symbolen zijn de wild symbolen bij deze online gokkast. Je ziet ze op de rollen twee, drie en vier. Het vervangt ieder andere symbool en maakt het mogelijk om nog sneller een prijs te winnen. Tevens krijg je de winst dubbel uitbetaald. Heerlijk toch!

De free spins

Er zijn ook gratis ronden te verkrijgen bij deze onlie gokkast. Wanneer je drie gelijke symbolen op de ronden hebt starten de gratis ronden. Het is dus heerlijk om winnende combinaties te zien van drie of meer symbolen.

Inzetten en winnen!

Je kunt 15 cent tot 150 euro per ronde inzetten. Je kun starten met gratis ronden om de gokkast te leren kennen. Daarna kun je echt geld winnen als je jouw eigen geld inzet.

Eggomatic
Elements
Gonzos Quest
Lights
Robin Hood
Super 80s