The Invisible Man

The Invisible Man nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De The Invisible Man gokkast is een zeer mooie automaat wat het resultaat is van een goede samenwerking tussen Net Entertainment en Universal Studios. De gokkast is gebaseerd op de klassieke science fiction film uit 1933. De gokkast is uitgerust met een win both ways. Ook zijn er wild symbolen, free spins en respins. Daarnaast zijn er nog twee bonus spellen. Het uitbetaalpercentage is 96,4 procent. De 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste lijnen zorgen voor volop kansen om een knalprijs te winnen.

De win both ways functie bij de The Invisible Man gokkast!

Het is mooi om te zien dat je niet alleen van linkerkant naar rechterkant een prijs kunt winnen, echter ook van rechterkant naar linkerkant. Het verdubbelt je kansen om daadwerkelijk een serieuze prijs te winnen online. Er is echter nog veel meer

Walkingwilds en twee bonus spellen

Naast de win both ways functie is er nog veel meer. Er zijn namelijk twee bonusspellen. Daarnaast zijn er walking wilds en volop ander moois  om nog sneller een prijs te kunnen winnen. We kunnen je van harte adviseren om een keer een kijkje te nemen bij deze online gokkast. Je kunt trouwens beginnen zonder je  eigen geld direct in te zetten. Wel zo fijn!

Elements
Ghost Pirates
Piggy Riches
South Park Reel Chaos
Trolls
Victorious