Blood Suckers

Blood Suckers nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Blood Suckers gokkast van Net Entertainment neemt je mee naar een wereld vol met vampieren. Het is een gokkast vol met mooie animaties, spannende geluidseffecten en een zeer eerlijke kans om een prijs te winnen. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van maar liefst 98 procent. De gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Natuurlijk zijn er bonusspellen, scatter symbolen, free spins, wild symoblen enook een mooi bonusspel vol met vampieren.

De free spins!

Wanneer je drie of meer scatter symbolen op de rollen hebt dan krijg je 10 free spins krijgen. Bij 4 symbolen zijn het 20 free spins en bij 5 scatters zijn het maar liefst 30 free spins. Het is erg mooi om deze ronden te spelen. Zeker wanneer je weet dat je winst met een factor van drie vermenigvuldigd wordt. Iets wat je natuurlijk altijd wel wil.

Het bonus spel!

Wanneer je drie bonus symbolen op de rollen hebt start het bonus spel. Het is heerlijk om te zien hoe je dan bij de Blood Suckers gokkast de meest mooie prijzen kunt winnen. We wensen je veel succes!

Starten, inzetten en spelen!

Kies je muntwaarde, het juiste niveau en druk dan op de play knop om te ontdekken of de juiste symbolen op de rollen komen.

Demolition Squad
Devil’s Delight
Frankenstein
Secret of the Stones
Simsalabim
Voodoo Vibes