Tales of Krakow

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Deze online gokkast van Net Entertainment is een online gokkast welke gebaseerd is op een Poolse legende. De Tales of Krakow online video slot machine kent symbolen van ridders, draken, elfen en er zijn geweldige animaties op de achtergrond. De makers hebben zichzelf overtroffen en een mooie gokkast met een soepel spelverloop weten te maken. Er is een uitkeringspercentage van 93,3 procent. De video slot machine heeft 5 rollen en 30 winlijnen. Daarnaast zijn er free spins, scatters, wild symbolen en is er ook een bonus spel. Het is hierdoor een erg aantrekkelijk gokkast.

Het wild symbool: de duivel!

De duivel is het wild symbool bij deze automaat. Wanneer je dit op de rollen ziet dan kun je in combinatie met ieder andere symbool een winnende combinatie krijgen. Het werkt alleen niet in combinatie met de scatter symbolen of de bonus symbolen. Wanneer je trouwens vijf wild symbolen op de rollen ziet dan krijg je 7500 munten cadeau. Lekker toch!

Het bonusspel!

Wanneer je de draak ziet kan het feest beginnen. Wanneer je drie draken ziet dan start namelijk het bonus spel. Dit gebeurt helemaal vanzelf. Je moet de eieren van de draak gaan kraken om heerlijke bonussen te verzamelen. Als het ei leeg is dan stopt het bonusspel.

Devil’s Delight
Diamond Dogs
Jack & the Beanstalk
Piggy Riches
Scarface
Wild Water