Frankenstein

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Frankenstein gokkast is erg mooi en natuurlijk gebaseerd op het legendarische verhaal. De gokkast heeft het hele verhaal in een mooie vorm gegoten en Net Entertainment heeft er een geweldige saus overheen gegoten. De gokkast kent een 96,6 procent uitbetaal percentage. Er zijn 5 rollen en 3 rijen bij deze gokkast. Met de 20 winlijnen krijg je kansen om te winnen. Er zijn scatter symbolen, linked wild symbolen en ook multipliers. Hiermee kun je de mooiste prijzen winnen bij de Frankenstein online gokkast.

De Linked wild symbolen

De Linked wilds zijn symbolen welke de naastgelegen symbolen ook veranderen naar wild symbolen . Er zulle volop winkansen ontstaan bij de gokkasten. Deze linked wilds symbolen komen op de tweede, de derde en de vierde rol. Er is ook een fire wilds symbool. Dit symbool verschijnt bij de free spins ronden. Ook deze verschijnen op de tweede, derde en vierde rol. Ze vervangen trouwens geen scatters of multipliers symbolen.

Starten, spelen en winnen!

Het is goed om gewoon te starten met spelen. Natuurlijk kun je bij de Frankenstein gokkast zonder je eigen geld in te zetten beginnen. Hierna kun je met je eigen geld spelen en winnen. Ontdek de features van deze uitstekende gokkast spelletjes.

Drive
Jack Hammer
Lost Island
Piggy Riches
Space Wars
Tornado Farm Escape
€250 + 0 FS