Disco Spins

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Disco Spins videoslot is door Net Entertainment gemaakt en brengt je naar een speciale discotheek. Je kunt op de Dance Floor wids twee soorten free spins winnen. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,4 procent. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 20 winlijnen bij deze online gokkast. Ook zijn er de free spin scatters, normale free spins, disco free spins en de dance floor wild symbolen. Het is een heerlijke online video slot machine met goede kansen op een mooie prijs.

De wild symbolen en de free spin scatters

De wild symbolen bieden volop mogelijkheden om mooie prijzen te winnen. De symbolen vervangen ieder andere symbool om zo een winnende lijn te krijgen op de rollen. De dance floor wilds is ook erg mooi gemaakt. Je zal er volop van genieten. Zeker weten!

De free spin scatters

De scatter symbolen activeren de free spins. Wanneer er drie scatter symbolen op de rollen komen zullen de free spins starten. Er zijn disco spins en ook normale free spins. Het is heerlijk om te zien welke extra kansen je hierdoor krijgt bij het spel.

Inzetten en winnen!

Natuurlijk kun je gratis starten bij de Disco Spins videoslot machine in een online casino. Hierna kun je met jouw eigen geld gaan spelen.

Egyptian Heroes
Fortune Teller
Lucky Angler
Super 80s
Wild Water
Wonky Wabbits