Pacific Attack

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De online gokkast Pacific Attack is een mooie online gokkast van Net Entertainmenet. Het thema is gebaseerd op de gevechten van de vloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het lijkt wel wat op zeeslag. Natuurlijk speelt deze gokkast zich af in de Pacifische oceaan. Het uitbetalingspercentage is 95,5 procent. Er zijn 5 rollen en 5 winlijnen. De gokkast kent een mooi bonusspel en ook volop free spins Het is een mooie gokkast waar de zeeliefhebber van zal houden.

Het bonus spel

Wanneer je drie of meer bonus symbolen op de rollen ziet, dan start het bonus spel. Je moet bij het bonus spel de vijandige vloot vernietigen. Hoe meer schade je aanricht aan de andere partij, hoe meer prijzen je wint. Ieder schip wat je laat zinken biedt je volop extra punten.

De free spins

Natuurlijk zijn er bij deze online gokkast van Netent ook free spins. Je kunt tot 30 free spins krijgen bij deze online video slot machine. Je krijgt de winsten tijdens deze ronden zelfs uitgekeerd met een factor drie. Hierdoo is het nog mooier om een ronde te spelen bij de Pacific Attack gokkast. Je kunt trouwens gratis beginnen met oefenen bij deze online gokkast. Er zijn volop kansen om een mooie prijs te winnen.

Elements
Geisha Wonders
Jack Hammer
Secret of the Stones
Thief
Voodoo Vibes