Fruit Case

Fruit Case nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Fruit Case gokkast is door Net Entertainment gemaakt. Het is een zeer vrolijke online gokkast waar je leuke prijzen kunt winnen. Denk hierbij aan de avalanche functie waar je mooie prijzen mee kunt winnen met een factor acht! De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,4 procent. Er zijn 20 winlijnen, 3 rijen en 5 rollen waar je volop van kunt genieten bij deze online gokkast. De avalanche functie, de free fall symbolen en de wild symbolen maken de gokkast nog aantrekkelijker om te bezoeken.

De avalanche functie bij de Fruit Case gokkast

Deze gokkast kent geen echte rollen. Er zijn namelijk symbolen welke uit de lucht naar beneden komen vallen. Er is een avalanche functie waarbij de symbolen naar beneden vallen, zoals bij een lawine. Wanneer er een winnende combinatie is dan ontploft deze winnende lijn en vallen er nog meer symbolen naar beneden. Het is heerlijk om te zien. Win je bij een nieuwe lijn van symbolen opnieuw dan start de multiplier. Je kunt tot 8 keer de winst krijgen.

Inzetten en winnen

Je kunt 20 cent inzetten, maar ook 100 euro per ronde. Ook kun je een bedrag kiezen wat hiertussen zit. Het is mogelijk om zo een mooi bedrag te winnen en om te ontdekken welke kansen je allemaal krijgt op die leuke winst welke je zoekt.

Champion of the Track
Fruit Case
Icy Wonders
Pacific Attack
Subtopia
Wonky Wabbits
€250 + 0 FS