Dead or Alive

Dead or Alive nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Met de Dead or Alive slot machine ga je terug naar het Wilde westen. Je ziet cowboylaarzen, pistolen en cowboy hoeden als symbolen op het scherm. Met de sticky wilds en free spins krijg je kans op de meest mooie prijzen. De gokkast is door Net Entertainment gemaakt en erg overzcihtelijk en mooi. De gokkast kent 5 rollen, 3 rijen en heeft 9 winlijnen. De Dead or Alive slot video slot machine heeft een uitbetaalpercentage van 96,8 procent.

De wild symbolen

De wild symbolen vervangen op de rollen ieder andere symbool (behalve de scatter gokkast symbolen) om een combinatie van winst op de automaat te krijgen. Wanneer je drie of meer wild symbolen hebt op een actieve winlijn dan krijg je een mooie winst.

 De free spins

Wanneer je drie of meer scatter symbolen op de rollen hebt starten de gratis spins. Bij twee scatter symbolen krijg je trouwens al mooie extra’s.

Inzetten, spelen en winnen

Je kunt 1 cent tot 50 cent per winlijn inzetten op vier verschillende niveaus. Hierdoor is het mogelijk om 9 cent per ronde in te zetten tot maximaal 18 euro. Hiermee maak je kans op de meest mooie prijzen en heb je dus zelf in de hand hoeveel je inzet en kunt winnen.

Cosmic Fortune
Excalibur
Jimi Hendrix
Reel Rush
Reel Steal
Spellcast