Dragon Island

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Net Entertainment heeft met de Dragon Island slot machine weer wat moois in de markt gezet. Je hebt volop kansen om een mooie winst te krijgen. Er is eigenlijk een dubbele kans op winst. De 15 winlijnen lopen namelijk van de linkerkant naar de rechterkant en ook van rechterkant naar linkerkant. Hierdoor krijg je dus eigenlijk 30 winlijnen bij deze online gokkast. Er zijn 3 rijen en 5 rollen bij deze online gokkast. Hierdoor is het mogelijk om mooie prijzen te winnen. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 96,7 procent. Naast de win both ways functie is er ook een golden wild, free spin, scatter symbool en wild symbool.

De golden wild!

Naast de normale wild symbolen, welke ieder andere symbool vervangen om een winnende combinatie te krijgen is er nog veel meer. Er is namelijk ook een golden wild symbool. Je ziet deze op de middelste rol verschijnen en komt zowel bij he normale spel als bij de free spins op de rollen. Je kunt met dit symbool de mooiste prijzen winnen. Je winsten worden met een factor twee tot acht vermenigvuldigd!

Free spins en scatter symbolen

Wanneer je drie of meer scatter casinosymbolen op de rollen krijgt dan worden de kosteloze spins actief. Je kunt dan tot maar liefst 50 gratis speelronden krijgen.

 

Blood Suckers
Elements
Fortune Teller
Jimi Hendrix
South Park
Wild Rockets