Fortune Teller

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Fortune Teller gokkast is door Net Entertainment gemaakt met de mooiste symbolen. Er zijn uitstekende geluiden welke zorgen voor een mooie spelervaring. De gokkast gaat om het voorspellen van de toekomst. Win jij in de toekomst een mooie prijs bij deze gokkast? Ontdek het! Weet dat het uitbetaalpercentage 93,3 procent is en het hiermee niet in de top van de Netent online gokkasten staat. De gokkast heeft 5 wielen, 3 rijen en 30 winlijnen. Daarnast is er een bonus spel, zijn er scatters, free spins en natuurlijk ook wild symbolen. Hiermee wordt het een zeer leuke en aantrekkelijke online gokkast. Een gokkast waar ook jij volop van zal genieten. Zeker weten!

Het wild symbool, de scatters en free spins!

Het symbool met het horoscoop wiel is het symbool wat je aan mooie prijzen zal helpen. Je ziet, dat het ieder andere symbool vervangt (behalve de scatter symbolen) om een mooie winst te krijgen op de online gokkast.
De scatter symbolen laten de free spins beginnen. Zo krijg je bij drie scatter symbolen maar liefst 12 free spins. De winst tijdens deze ronde wordt met een factor drie vermenigvuldigd. Iets wat de free spins ronden nog mooier maakt.

Inzetten, spelen en winnen!

Wanneer je start bij deze online gokkast dan is het goed om te beginnen met inzetten en om te starten met spelen.

Big Bang
Jack Hammer
Mega Fortune
Muse
Wild Rockets
Zombies