South Park Reel Chaos

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Deze online gokkast biedt volop mogelijkheden om een mooie prijs te winnen. De South Park Reel Chaos online gokkast is natuurlijk gebaseerd op de animatie serie South Park. De vrienden Kyle, Kenny, Cartman en Stan vormen ook hier de hoofdfiguren om de Professor Chaos te bestrijden. Er zijn volop kansen om ondertussen mooie geldprijzen te winnen. Iets waar je geen spijt van zal krijgen. Graag besrpeken we deze online gokkast met je.

De details van deze online gokkast

De South Park Reel Chaos online gokkast kent een uitbetaling percentage van 96,8 procent. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en ook 20 winlijnen. Daarnaast zijn er wild symbolen en vervangers, stacked wilds, multipliers, overlay wilds, multiplying re-spins en ook epic bonus spins. Het is heerlijk en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ook zijn er meerdere mini games en bonusspellen bij deze online video slot machine van Netent.

De hoofdfiguren in deze online gokkast

Kenny’s multiplier is een speciale veermenigvuldiger van 3 keer, 4 keer of 5 keer. Het is natuurlijk heerlijk wanneer je hier gebruik van kunt maken. Ook is er Stan’s Multiplying re-spin. Na iedere speelronde wordt de re-spin actief en krijg je kans om alsnog te winnen. Er is een multiplier van 2 keer tot 10 keer om zo een dijk van een prijs te  kunnen winnen. De Kyle-s overlay wilds zijn er dan ook nog welke ook voor mooie prijzen zorgt.

Gewoon starten

Er zijn tal van mogelijkheden en opties om de spins om te zetten in mooie geldprijzen. Je vindt deze online gokkast in eigenlijk ieder online casino. Ook kun je er gratis mee starten om zo de gokkast beter te leren kennen. Natuurlijk kun je dan geen prijzen winnen. Je moet wel met je eigen geld (of het bonusgeld) gaan spelen om te winnen. Succes.

Cosmic Fortune
Creature f/t Bla…
Devil’s Delight
Fortune Teller
Mega Fortune
Voodoo Vibes