Scarface

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Natuurlijk is de Scarface gokkast van Net Entertainement gebaseerd op de gelijknamige en beroemde film met Al Pacino in de hoofdrol. De gokkast komt voort uit een samenwerking met Universal Studios. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 96,8 procent. Er blijft dus maar een klein percentage achter bij het casino. De video slot machine kent 20 winlijnen en heeft 5 rollen. Het is een mooie online gokkast met een bonus spel, wild symbolen en ook met free spins. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is bij deze gokkast.

De nudge spins!

Het is leuk om de nudge spins te spelen. Ze worden actief wanneer er een stacked wild op de tweede rol komt. Je herkent dit symbool aan de Manny afbeelding. De Nudge spins worden actief en je kunt net zo lang hiermee doorgaan tot er geen wild meer op de rollen te vinden is.

Het bonus spel

Het bonus spel wordt acteif wanneer er een stacked wild op de derde rol valt. Het is het symbool met daarop Tony Montana afgebeeld. Bij het bonus spel moet je alle tegenstanders van Tony Montana uitschakelen.

Je kunt starten bij deze online gokkast met slechts 20 cent. Het is trouwens mogelijk om tot 100 euro in te zetten per ronde.

Blood Suckers
Muse
Silent Run
Space Wars
Thief
Wonky Wabbits