Flowers

Flowers nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Flowers gokkast van Net Entertainment heeft vijf rollen en drie rijen. Het is de basis van zoveel online gokkasten. Deze gokkast is ehter anders! Ten eerste zijn er namelijk dertig winlijnen. Ook zijn er volop extra’s. Het uitbetaalpercentage van deze gokkast is 96,3 procent en zorgt dus voor een eerlijke kans op het winnen van een mooie prijs. Daarnaast zijn er double symbolen, free spins, stacked wilds en normale wilds symbolen. De double symbolen zie je niet overal! Het zijn symbolen met twee keer dezelfde symbolen, waardoor je in plaats van vijf symbolen tien symbolen op de rollen kunt krijgen. Hiermee krijg je een veel hogere winst!

Stacked wilds en de wild symbolen bij de Flowers gokkast

Deze onlien gokkast biedt je volop extra kansen op winst omdat er mooie wild symbolen zijn. Bij de wild symbolen wordt ieder andere symbool vervangen en kun je sneller een prijs winnen. Alleen de free spins en de double symbolen kunnen niet vervangen worden.

Inzetten, spelen en winnen!

Het is heerlijk om te zien, dat je zelf kunt bepalen hoeveel je inzet per ronde. Het begint met 1 cent per ronde op het laagste niveau per winlijn tot 50 cent per winlijn en een inzetniveau van vijf. Hiermee kun je 30 cent per ronde inzetten tot 75 euro per ronde. Hiermee kun je de mooiste prijzen winnen bij deze online gokkast.

Alien Robots
Disco Spins
Funky 70s
Hall of Gods
Muse
Robin Hood