Thrill Spin

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Thrill Spin slot is door Net Entertainment gemaakt. Het is een online gokkast welke zich afspeelt op een kermis met draaimolens, spookhuizen, achtbanen en tal van ander moois. Het is heerlijk om de symbolen terug te vinden op de rollen. Er zijn trouwens 5 rollen met 15 winlijnen. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 95,9 procent. De gokkast kent ook free spins, scatters en wild symbolen. Hiermee is het een zeer mooie online gokkast.

Het poppetje in de achtbaan!

Het wild symbool bij deze online gokkast Thrill Spin slot is het poppetje in de achtbaan. Wanneer je meer dan twee wild symbolen krijgt dan kunnen je winsten oplopen tot 10.000 munten. Het is heerlijk om te zien. Wanneer het wild symbool een ander symbool vervangt dan wordt de winst trouwens ook nog eens met een factor twee verdubbeld. Heerlijk toch!

Starten, inzetten en winnen!

Je kunt 30 cent tot 37,50 euro inzetten bij deze online gokkast. Hiermee open je deuren van de kermis en mogelijk de deuren tot geluk en hoge prijzen. Het is een mooie gokkast welke je in ieder Netent online casino aantreft. Natuurlijk kun je de gokkast ook eerst gratis uittesten wanneer je dat wilt. Veel plezier en succes bij deze gokkast.

Alien Robots
Boom Brothers
Diamond Dogs
Go Bananas
Relic Raiders
Victorious