Cosmic Fortune

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Cosmic Fortune is een spannende gokkast. Het is een gokkast welke gebseerd is op het klassieke arcade spel wat Space Invaders heet. Net Entertainment heeft een aantal mooie spel features opgenomen bij deze gokkst. Het gaat om de Avalanche functie, symbool vervangende wild symbolen, free falls modussen en ook bonusspellen. Daarnaast kun je tot 5 jackpots winnen. Iets wat natuurlijk wel heerlijk is. Het uitbetaalpercentage is 96,6 procent. De gokkast heeft 3 rijen en 5 rollen. De gokkast heeft 15 vaste winlijnen. Je kunt zelf je muntwaarde kiezen en ook het inzetniveau bepalen.

De avalanche functie bij de Cosmic Fortune gokkast

De avalanche functie laat de symbolen niet draaien, maar door een lawine van boven naar beneden op het sherm verschijnen. Als er een winnende lijn is dan worden de gaten wederom opgevuld met nieuwe symbolen. Het is mooi om te zien.

De Free falls modus

Wanneer je drie of meer scatter symbolen symbolen ziet op de roen dan worden de free falls geactiveerd. Je kunt 10 tot 20 free falls krijgen bij deze gokkast. Het is een erg mooie en boeiende functie. We weten zeker, dat ook jij deze functie bij deze online gokkast zal waarderen. Zeker wanneer je een mooie prijs wint.

Blood Suckers
Creature f/t Bla…
Demolition Squad
Go Bananas
Pacific Attack
Piggy Riches