Diamond Dogs

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Net Entertainment heeft met de Diamond Dogs een grappige online gokkast ontwikkeld. Het draait allemaal om honden welke in de high society kringen leven. Honden met diamanten halsbanden. De gokkast heeft een mooi bonus spel waarmee je mooie winsten kunt winnen. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,1 procent. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 25 winlijnen bij deze online gokkast. Het is heerlijk om te zien. Natuurlijk zijn er ook scatter symbolen en wild symbolen plus free spins. Het maakt de gokkst helemaal compleet.

De Diamond Dogs bonus game

Deze gokkast met chique honden biedt je volop mogelijkheden. Het heeft ook een bonus spel. De bonus game wordt actief wanneer er drie of meer bonys symbolen op de rollen komen. Je moet bij het bonus spel beroemde honden fotograferen op de rode loper. Iedere scherpe foto levert je prijzen op. Het is heerlijk om zo mooie prijzen te winnen.

Inzetten en winnen!

Je kunt per ronde 25 cent tot 50 euro inzetten. Het biedt je volop mogelijkheden en kansen om een leuke tijd te hebben. Je inzet bepaalt natuurlijk de uiteindelijke winst welke je per ronde kunt krijgen bij de Diamond Dogs gokkast vna Net Entertainment. Je ziet hem in bijna ieder online casino.

Fisticuffs
Fruit Case
South Park
Starburst
Super Lucky Frog
Thrill Spin