Reel Steal

Reel Steal nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Deze online gokkast van Net Entertainment draait om kluizen, boeven en volop geld. Het is een mooie online gokkast met volop kansen op een leuke prijs. Natuurlijk zijn er ook leuke animaties waar je van kunt genieten met bijpassende geluid effecten. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 95,9 procent. In vergelijking met een normaal stenen casino is dat hoog, maar in vergelijking met ander Net Entertainment gokkasten is dat niet zo heel bijzonder. De Reel Steal online video slot machine kent 5 rollen en er zijn 9 winlijnen welke je stuk voor stuk kunt activeren. Natuurlijk zijn er scatter symbolen en ook zijn er free spins en wild symbolen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is bij deze gokkast.

De auto symbolen!

Wanneer je een auto op de rollen ziet, dan weet je dat de wild symbolen actief zijn. Ze vervangen ieder andere symbool, behalve de scatter symbolen. De wild symbolen bieden je niet alleen sneller een winst op de rollen, maar zelfs een winst met een factor van vijf. Bij de free spins is het zelfs een factor van vijfentwintig. Ongekend!

De scatter symbolen!

Wanneer je dynamiet op de rollen ziet, weet je dat het feest wordt. Je krijgt dan namelijk een multiplier over de winst.

Devil’s Delight
Diamond Dogs
Fruit Case
Jack Hammer
Silent Run
Space Wars
€250 + 0 FS