Silent Run

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Silent Run slot machine heeft als thema de duikboten oorlog ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Er is een mooi bonus spel waarbij je torpedo’s gaat afvuren op de vijandelijke schepen. Het is heerlijk om te zien. De gokkast kent een uitkeringspercentage van 96,1 procent. Er zijn 25 winlinen, 3 rijen en 5 rollen bij deze online gokkast. Met de Wilds, echo Wild, echo wild bonus game en andere features is het een mooie online gokkast.

Lekker wild!

De wild symbolen kunnen ieder andere symbool aannemen om te zorgen voor een winnende combinatie op de winlijnen. De wilds verschijnen op de eerste, de tweede, de derde en ook op de vierde rol. Het is erg mooi om te zien.
De echo wild symbolen zijn ook een vorm van wilds en komen op de derde rol voor. De sonar wordt actief en drie keer krijg je een echo signaal om verborgen wilds te ontdekken. Je kunt er 1 tot maar liefst 14 vinden. Lekker!
Het bonus spel kun je starten met het echo bonus game symbool wat op de derde rol voorkomt. Het bonus spel wordt gestart waarbij je torpedo’s moet afvuren op de verschillende vijandige schepen.

Het is een heerlijke online gokkast: de Silent Run slot machine

Crusade of Fortune
Devil’s Delight
Evolution
Fortune Teller
Tornado Farm Escape
Wild Witches