Muse

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Muse gokkast van Net Entertainment is een online gokkas welke gebaseerd is op drie kunstminnende en Griekse godinnen inspiratiebronnen voor kunstenaars. Het gaat hier natuurlijk om de drie muzes. Ze vormen in deze gokkast de drie wild symbolen. Ze zullen de spelers inspireren om een financieel kunststukje op te voeren. Het uitbetaalpercentage is 97 procent. De gokkast heeft 3 rijen, 5 rollen en 25 vaste winlijnen. Natuurlijk zijn er wild symbolen, multipliers en ook scatter symbolen en free spins. Het is een complete gokkast welke een eerlijke kans biedt op het winnen van mooie prijzen.

De wild symbolen

ER zijn drie wild symbolen bij deze automaat welke je herkent aan de afbeelding van een muse. Het gaat om de multiplying x2 wild, de sticky wild en de exapnding wild. Het is mooi om te zien en we weten zeker, dat je er ook volop van zal genieten.

Free spins!

Natuurlijk zijn er ook scatter symbolen welke je de free spins geven bij deze online video slot machine. Je kunt trouwens gratis beginnen bij deze online video slot machine om te ontdekken of je het een leuke gokkast vindt, waar je ook jouw eigen geld wilt gaan inzetten. Een kijkje nemen kan natuurlijk geen kwaad.

Dead or Alive
Egyptian Heroes
Funky 70s
Robin Hood
Tales of Krakow
Wild Rockets