Excalibur

Excalibur nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Excalibur gokkast van Net Entertainment is erg mooi gemaakt en in ware kleurrijke video slot machine. Het thema van deze online gokkast is het zwaard van Koning Arthur. De gokkast brengt je terug naar de riddertijd met een vleugje fantasy. De videoslot is zeer mooi gemaakt. De gokkast heeft 3 rijen en 5 rollen met een twintigtal winlijnen. Het uitbetaalpercentage is 95,1 procent. Het is niet extreem hoog, maar bied je nog steeds een uitstekende kans op het winnen van een prijs. Het is daarmee een gokkast welke we je ook van harte kunnen aanraden. Er zijn natuurlijk ook scattersymbolen en wild symbolen bij deze Net Entertainment online video slot machine. Iets wat iedereen wel weet te waarderen.

De free spins bij de Excalibur gokkast

Wanneer je drie of meer scattersymbolen op de gokkastrollen krijgt dan beginnen de gratis spins. Je kunt to 30 free spins krijgen wanneer je 5 scattersymbolen ziet. Wanneer er 3 scattersymbolen zijn dan krijg je 10 free spins en bij 4 symbolen zijn het er 20. Het is goed om te zien wat er allemaal kan bij deze gokkast.

De wild symbolen

Het wild gokkastsymbool bij deze online gokkast is het Excalibur zwaard. Het is een symbool welke ieder andere symbool overneeemt om zo een winnende gokkastcombinatie te krijgen. Je krijgt de winst ook nog eens met een factor van twee uitbetaald. Iets wat wel fijn en heerlijk is natuurlijk

 

Aloha! Cluster Pays
Beach
Creature f/t Bla…
Drive
Fortune Teller
Starburst