Mega Fortune

Mega Fortune nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Mega Fortune online gokkast is een video slot machine welke door Net Entertainment is gemaakt. Het is mogelijk om ook daadwerkelijk een hoge winst te halen. Het uitkeringspercentage bij deze gokkast is 96,4 procent en je hebt dus een goede kans om een mooie prijs te winnen. We hebben het dan nog niet eens over de drie progressieve jackpots gehad. Het is werkelijk heerlijk om te zien wat er allemaal kan. De gokkast kent 25 winlijnen, 3 rijen en heeft 5 afzonderlijke rollen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Er is een bonus spel, er zijn wild symbolen en natuurlijk zijn er ook free spins. Het is een zeer complete gokkast met een eerlijke kans om een prijs te winnen.

De scatters, free spins en jackpot prijzen!

Wanneer je de champagne glazen en de fles ziet dan is dat het teken dat de free spins dichtbij zijn. De freespins worden opgestart wanneer drie van deze symbolen op de rollen komen. De winst tijdens deze freespins wordt ook nog eens met een vermenigvuldiger verhoogd. Hierdoor worden de freespins nog mooier.

Het bonusspel start wanneer er drie bonussymbolen zijn op de actieve winlijn van lins naar rechts. Je krijgt een rad te zien bij het bonusspel. Wanneer je op stop drukt stopt het spel. Je kunt dan ontdekken of je een mooie prijs gewonnen hebt. Het is ook mogelijk om hier een van de jackpots te winnen.

Arabian Nights
Disco Spins
Gonzos Quest
Jimi Hendrix
Relic Raiders
Simsalabim