Jack Hammer

Jack Hammer nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Jack Hammer gokkast is zeer populair. Het is een van de top gokkasten van Net Entertainment en veel mensen kennen hem. Je treft deze gokkast in zo goed als ieder online casino aan. Het is een gokkast met een hoog uitkeringspercentage van 97 procent. Er zijn 25 winlijnen en 3 rijen in combinatie met maar liefst 15 losse rollen. Natuurlijk zijn er ook free spins, wild symbolen en sticky wins. Het is een heerlijke gokkast.

De sticky wins bij de Jack Hammer gokkast

De sticky wins is een spelelement wat de wild symbolen laat vastkleven. Wanneer je een winnende lijn hebt of wannerer je drie free spin symbolen ziet starten de stick wilds. Ze blijven net zo lang op de rollen staan, tot je geen winst meer krijgt. Je gaat dan weer verder met het normale spel.

De free spins!

Natuurlijk krijg je ook free spins bij deze automaat. Wanneer je vijf of meer free spin symbolen ziet dan begint het feest! Je kunt dan met minimaal 10 en maximaal 30 free spins starten. Het is heerlijk om te ontdekken. Je kunt 25 cent tot maar liefst 500 euro per ronde inzetten. Het is dus zeker een gokkast voor de high roller.

Attraction
Champion of the Track
Demolition Squad
Devil’s Delight
Hall of Gods
Thief