Demolition Squad

De Net Entertainment Demolition Squad gokkast is een video slot machine met maar liefst 40 winlijnen. Er zijn volop kansen op mooie prijzen en je kunt tot maar liefst 120.000 munten winnen bij deze online gokkast. De video slot machine heeft een uitkeerpercentage van 97,1 procent. Er zijn dus 40 winlijnen welke je op de 5 rollen en 3 rijen ziet. Natuurlijk zijn er free spins, wild symbolen en ook demolition wild symbolen bij deze gokkast.  De gokkast is erg mooi gemaakt. Het thema is natuurlijk de bouw en het slopen van gebouwen met de hup van een Demolition Squad.

Wild symbolen en free spins

De wild symbolen vervangen iedere andere symbool (behalve de scatter symbolen) en zorgen ervoor dat je veel sneller een winnende combinatie op de rollen krijgt. De wild symbolen komen tevoorschijn op de rollen twee, drie en vier. Er zijn ook Demolition wild symbolen. Het is een symbool welke verticaal, diagonaal en ook horizontaal zorgt voor volop winkansen. Hij is alleen te vinden op de derde rol.

Drie scatter symbolen!

Wanneer je drie of meer scatter gokkastsymbolen op de gokautomaatrollen ziet starten de free spins. Je krijgt bij 3 scatter gokkastsymbolen 10 free en gratis spins, bij 4 scatter gokkastsymbolen zijn het 20 free en gratis spins en bij 5 scatter symbolen krijg je maar liefst 50 free en gratis spins. Het is goed om te weten, dat je ook nog eens al je winsten mag verdubbelen met een factor van drie! Heerlijk toch!

Drive
Evolution
Fortune Teller
Jungle Games
Twin Spin
Wonky Wabbits