Icy Wonders

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Icy Wonders gokkast is een heerlijke gokkast welke je naar de koude wereld op de Noordpool brengt. Het is mogelijk om er de meest warme prijzen te winnen. Howel het uitkeringspercentage slechts 93,5 procent is, wat in vergelijking met andere gokkasten lager is, is het een interessante gokkast. Er zijn namelijk twee online jackpots welke je via deze online gokkast kunt winnen. De 5 rollen, 3 rijen en 30 winlijnen laten je de meest mooie prijzen winnen. Natuurlijk zijn er ook free spins, bonussen, jackpot sterren en wilds plus scatter symbolen bij deze online gokkast van Net Etnertainment.

De progressieve jackpot bij de Icy Wonders gokkast

Deze online gokkast bied je volop mogelijkheden om een mooie prijs te winnen. De twee progressieve jackpots zijn natuurlijk de ultieme prijs bij deze gokkast. Iedere keer wanneer iemand een ronde speelt gaat een deel van deze inzet naar de progressieve jackpots. Bij vier of vijf jackpot sterren op de rollen win je een van de twee jackpots. Heerlijk!

Inzetten, spelen en winnen!

Je kunt 30 cent tot 60 euro inzetten bij deze online video gokautomaat. Het zorgt ervoor dat je de meest mooie prijzen in de wacht kunt slepen. Natuurlijk kun je gratis beginnen wanneer je dat wilt.

Flowers
Funky 70s
Jack Hammer
Magic Portals
Mega Fortune
Scarface