Eggomatic

Eggomatic nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Bij de Eggomatic gokkast van Net Entertainment ga je naar een eieren productie bedrijf, wat we ook wel een eieren fabriek kunnen noemen. De fabriek wordt door een mechanische wilde haan gelijdt. Het is een ware ijdeltuit welke de machine heeft gemaakt met eieren welke de meest mooie prijzen opleveren. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 96,5 procent en kent 3 rijen en 5 rollen. De 20 vaste winlijnen maken de gokkast helemaal af en bieden het in combinatie met de vervangende wilds, spreading wild eggs, free spin eggs, suprise eggs en coin win eggs helemaal af.

De juiste eieren voor mooie winsten!

Het is heerlijk om te zien welke verschillende eieren er allemaal zijn bij deze online video slot de machine Eggomatic gokkast. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier mooie prijzen kunt winnen. Wanneer de eieren openbarsten zal je ontdekken welke mooie prijzen je allemaal kunt winnen.

Inzetten, spelen en winnen!

Ons advies is simpelweg om niet te lang na te denken over alle eieren. Kies welke inzet je wilt plaatsen, druk op de play knop en ontdek of je de juiste combinatie van eieren op de rollen krijgt of een verassingsei!

Aliens
Crusade of Fortune
Dragon Island
Evolution
Reel Rush
Thunderfist
€250 + 0 FS