Subtopia

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Subtopia gokkast brengt je naar een wereld onder water. Het is een heerlijke reis waar je volop van kunt genieten. Er zijn goede kansen om een prijs te winnen met de wild symbolen, vermenigvuldigers en gratis ronden. Het uitbetaalpercentage is 96,1 procent. De gokkast kent 5 rollen en 20 winlijnen.

Het wild symbool

Het onderwater masker is het wild symbool bij deze online gokkast. Het symbool helpt je om nog sneller een leuke prijs te winnen. Wanneer je eenmaal het onderwater masker ziet zal je nog sneller een prijs winnen door de winnende combinaties.

Scatters en free spins!

Wanneer je drie of meer scatter symbolen op de rollen krijgt krijg je meerdere free spins krijgen. Ook worden de winsten met een factor van twee tot zes vermenigvuldigd.

Van 20 cent tot 100 euro

Het is mogelijk om tot 100 euro per ronde in te zetten. Hiermee kun je natuurlijk leuke prijzen winnen. Het echte geld kun je dus winnen wanneer je hiervoor kiest. Natuurlijk mag je ook minder inzetten. Het is dan mogelijk om vanaf 20 cent per ronde in te zetten. Hoewel je minder kunt winnen is het voordeel natuurijk, dat je ook minder verliest per ronde bij de Subtopia gokkast.

Frankenstein
Fruit Shop
Jungle Games
Lights
Mega Fortune
Starburst
€250 + 0 FS