Elements

Elements nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Elements gokkast is een zeer mooie gokkast. De gokautomaat is niet alleen erg mooi vormgegeven, maar kent ook nog eens geweldige animaties en effecten. Ook zijn er innovatieve features met onder andere de Free Falls Storm modus. Er zijn vier verschillende wild symbolen welke deze online gokkast nog specialer en unieker maakt. Graag vertellen we je meer over deze adembenemende gokkast met 3D animaties. De gokkast is gebaseerd op de vier basis elementen water, lucht, aarde en vuur.

De kenmerken van deze gokkast

Deze online gokkast kent een uitbetalingspercentage van 96 procent. In vergelijking met de gokkasten in een echt casino is dit een bijzonder hoog percentage. Het percentage geeft aan hoeveel van iedere ingezette euro ook daadwerkelijk uitbetaald wordt. De gokkast kent 3 rijen en 5 rollen plus 20 winlijnen. Hiermee ontstaan er volop combinaties om een mooie prijs mee te kunnen winnen. Er zijn volop wild symbolen, free fall storm wilds en ook free fall storms modussen en een avalanche functie. Het zorgt voor een zeer complete en mooie gokkast.

De avalanche functie en energiemeter

Je ziet op het scherm de avalanche meter staan. Je kunt ontdekken welke van de vier free falls modi binnenkort geactiveerd worden. Het is mooi om te zien en om hier mee te starten. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken en om te starten met deze gokkast. Hier wensen we je graag veel succes bij!

Creature f/t Bla…
Excalibur
Reel Rush
Scarface
Simsalabim
Victorious