Geisha Wonders

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

Met de Geisha Wonders gokkast brengt Net Entertainment ons naar Japan. Het brengt ons naar de mooie geisha’s en een gokkast vol met Japanse tekens. Deze gokkast kent een uitkeringspercentage van 93,4 procent en heeft vijf rollen met daarop drie symbolen. De 30 winlijnen bieden je volop kansen om een prijs te winnen. Hoewel het uitkeringspercentage lager is dan bij andere gokkasten wordt dit met de jackpo helemaal goed gemaakt. Je kunt in een keer een knaller maken! Tenminste wanneer je op het hoogste  niveau met alle winlijnen speelt. Het is heerlijk om te zien.

De jackpot bij de Geisha Wonders online video slot machine

Deze online gokkast heeft een progressieve jackpot. Het is een heerlijke gokkast waar je mooie prijzen bij kunt winnen. De jackpot zorgt ervoor dat je ook hele hoge geldprijzen kunt winnen. Het is heerlijk om te zien. Iedere keer wanneer iemand een gokje doet bij deze gokkast dan zal de jackpot groeien. Tenminste tot deze valt. Ht is heerlijk om te zien!

Het wild symbool

De Boeddha is het wild symbool bij deze online video slot machine. Ontdek wat deze casinogokkast je allemaal te bieden heeft. Bekijk de mogelijkheden en ontdek hoe ook jij een geweldige tijd kunt hebben bij deze mooie online gokkast.

 

Crusade of Fortune
Fisticuffs
Ghost Pirates
Jimi Hendrix
Tales of Krakow
Tiki Wonders