Jungle Games

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De online gokkast Jungle Games speelt zich af op de savanne van Afrika. Het is een zeer mooie online casino video slot machine welke door Net Entertainment is gemaakt. De gokkast kent een mooie layout en heeft ook uitstekende geluidseffecten. De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 96,6 procent wat goed te noemen is. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen bij deze automaat. Je kunt gebruik maken van 4 verschillende inzetniveaus om het spel af te maken.

De Pick win functie!

Het is heerlijk om te starten met de pick win functie. Het start wanneer er minimaal drie scatter symbolen op het scherm staan. Je klikt op het scatter symbool van je keuze en ziet of je een bonus winst krijgt of juist free spins.

Gewoon beginnen!

Ons advies is om deze gokkast gewoon te bezoeken en om zelf de verschillende opties te leren kennen. Er zijn volop mogelijkheden en kansen om een leuke tijd te hebben bij deze online gokkast. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van een bezoek. Natuurlijk kun je ook bij deze Net Entertainment gratis beginnen met spelen. Het biedt je volop mogelijkheden en kansen zo de Jungle Games gokkast wat beter te leren kennen.

Ghost Pirates
Kings of Chicago
Reel Steal
Secret of the Stones
Secrets of Horus
Voodoo Vibes
€250 + 0 FS