Kings of Chicago

GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Kings of Chicago online gokkast is een combinatie van het poker spel en een video slot machine. Deze online gokkast is een ware aanrader voor iemand, die eens een keer wat anders wil dan een normaal video slot macine spel. De gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 97,8 procent. Je hebt dus zeker een eerlijke kans om een prijs te winnen. Er zijn 3 x 5 rijen en daarnaast ook nog eens 5 winlijnen. Ook zijn er free deals, scatter symbolen en joker symbolen. Het is een geweldige online gokkast van Net Entertainment, die je niet voor niets in zo goed als ieder online casino aantreft.

De joker

Een symbool om goed in de gaten te houden is het Joker symbool. Het is een wild symbool bij de Kings of Chicago gokkast. Het is een kaart welke alle andere kaarten vervangt en er voor zorgt dat je dus veel sneller een prijs kunt winnen. Je winsten worden trouwens ook nog eens dubbel uitbetaald. Helemaal lekker toch!

Inzetten, spelen en winnen!

Je kunt al een ronde spelen bij deze onlien gokkast met een inzet van slechts 5 cent. Het is ook mogelijk om de inzet te verhogen tot maar liefst 50 euro per ronde. Natuurlijk win je dan ook hogere prijzen.

Alien Robots
Fruit Shop
Hall of Gods
Simsalabim
Thrill Spin
Wish Master