Hall of Gods

Hall of Gods nu proberen
GRATIS 100 SPINS (zonder te storten) SPINS BIJ ELKE STORTING

De Hall of Gods gokkast online gokkast van Net Entertainment is erg mooi en een ware aanrader om te bezoeken. Ten eerste is er het uitbetalingspercentage van 96,5 procent. Daarnaast zijn er nog drie progressieve jackpots! De kans om hier dus een hoge prijs te winnen is zeer zeker aanwezig. We hebben het dan nog niet eens over het bonus spel gehad bij deze online video gokautomaat. Het is heerlijk! De gokkast heeft 5 rollen en heeft 20 winlijnen. Ook zijn er ook wild symbolen, scatter symbolen en free spins.

De progressieve jackpots bij de Hall of Gods gokkast!

Er zijn een drietal progressieve jackpots bij deze internet gokautomaat. Hoe meer je inzet, hoe hoger de kans is om deze jackpot te winnen truwens. Wanneer je drie bonussymbolen hebt start het bonusspel. In het bonusspel is het goed mogelijk om een prijs te winnen. De jackpots worden iedere ronde gevuld met een gedeelte van iedere inzet van alle spelers. Hierdoor zie je de jackpots dus iedere ronde wat hoger worden. Wel zo fijn!

Hoeveel ga je inzetten?

Je kunt per ronde 20 eurocent inzetten. Het is echter mogelijk om ook 50 euro per ronde in te zetten. Natuurlijk mag je ook gratis beginnen.

Big Bang
Fruit Shop
Mythic Maiden
Secrets of Horus
Starburst
Voodoo Vibes